Visa skolledarutbildningar.se som: Mobil

Språk

Språk

Utbildningar i Språk

Här hittar du utbildningar i Språk för dig som skolledare. Avgränsa din sökning genom att ange ort och typ av utbildning. På så sätt hittar du de utbildningar som passar just dig. För mer information om den utbildning du intresserar dig för, klicka på utbildningen och gör en intresseanmälan. När du gjort din intresseanmälan hör utbildningsföretaget av sig till dig med information om utbildningsinnehåll, längd, pris och det du är intresserad av.

Vi på skolledarutbildningar.se önskar dig lycka till!

Vi kunde tyvärr inte hitta några träffar för din sökning. Testa gärna med en annan filtrering eller gör en Ny sökning

Mer om Språk

språkutbildningar för skolledareAtt föra sig professionellt på engelska och andra världsspråk är ett krav på många arbetsplatser. För att kommunicera med elever, kunder och anhöriga som inte har svenskan som modersmål är bra kunskaper i språk grundläggande. Som skolledare kan du finslipa ett språk du kunnat, men glömt eller lära dig ett helt nytt språk från grunden.

Engelska språket

Det engelska språket räknas till ett av våra världsspråk tillsammans med spanskan och franskan. I de flesta länder kan man kommunicera med engelska då det är världens mest spridda språk. Engelskan är ett stort språk med många låneord från bland annat franskan och har ett ordförråd som är så enormt att det inte går att räkna.  Engelska språket talas i många länder och har många lika många dialekter. Den engelska vi lär oss i Sverige är främst amerikansk engelska eller brittiska engelska. Som officiellt språk i ca 60 länder och huvudspråk i FN, EU och Nato är engelskan ett betydelsefullt språk.

Franska språket

Franskan är ett stort och utspritt språk som talas som modersmål av omkring 190 miljoner människor världen över. I många länder talas franskan som andraspråk, med andraspråkstalare är summan totalt 290 miljoner i världen som kan tala franska. Som ett betydelsefullt språk är även franskan officiellt språk i många internationella organisationer och företag samt EU.

Spanska språket

Spanskan är idag efter kinesiskan världens näst största språk och talas av över 380 miljoner människor. De flesta personer som talar spanska som modersmål kommer från Latinamerika, Spanien och USA. Det spanska språket är ett av våra världsspråk och är ett av de officiella språken i FN, EU och Afrikanska unionen.

>> Företagsanpassad språkutbildning för skolledare

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören