Personlig effektivitet

Evolveria, Distans (+1 orter)
Längd
Halv - till heldag
Pris
8 400 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Företagsanpassat efter behov (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Halv - till heldag
Pris
8 400 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Företagsanpassat efter behov (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Från 8 400 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Personlig effektivitet

Öka din personliga effektivitet

Välkommen till vår kurs i personlig effektivitet, där du utrustas med färdigheter för att hantera dagens snabbrörliga arbetsmiljö med ökad kontroll och effektivitet. Denna kurs är designad för att stärka ditt självledarskap genom att förbättra din förmåga att planera, prioritera, fokusera och kommunicera. Med en bas i vetenskapliga rön om hjärnans funktioner, erbjuder kursen djupgående kunskap om hur du kan arbeta smartare, öka din arbetsglädje och minska stress.

Under kursens gång kommer du att utforska olika tekniker och strategier för att effektivisera din tidshantering och produktivitet. Vi tittar närmare på vikten av att sätta tydliga mål, identifiera och fokusera på högprioriterade uppgifter och använda kommunikation som ett verktyg för att förbättra samarbete och effektivitet.

Genom praktiska övningar och interaktiva diskussioner kommer du att lära dig att tillämpa dessa principer i ditt dagliga arbete, vilket ger dig möjlighet att direkt översätta teori till praktik. Kursen kommer att ge dig en personlig handlingsplan, skräddarsydd för att hjälpa dig att omedelbart tillämpa dina nya kunskaper och färdigheter.

Vårt mål är att förse dig med de verktyg och insikter du behöver för att uppnå framstående resultat, samtidigt som du balanserar olika arbetsuppgifter och roller i ditt liv. Genom att investera i din personliga effektivitet, tar du ett viktigt steg mot att inte bara förbättra din professionella prestation, utan även din allmänna livskvalitet.

Ta kontroll över din tid och dina uppgifter med vår kurs i personlig effektivitet. Förbered dig för att möta morgondagens utmaningar med förnyad energi, fokus och glädje.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

Företagsanpassat efter behov

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Företagsanpassat efter behov

  • Företagsanpassad utbildning
  • Distans

Målgrupp

Kursen vänder sig till alla som känner att tiden inte räcker, till vill utveckla sina arbetssätt, få mer gjort och lära sig att förebygga och hantera stress.

Kursinnehåll

  • Effektivt självledarskap: Utveckla färdigheter för planering, prioritering och kommunikation för att hantera dagens arbetsutmaningar.
  • Praktiska verktyg: Tillhandahåll konkreta metoder och verktyg baserade på vetenskapliga principer för att stärka kontrollen över tid och arbetsuppgifter.
  • Optimerad tidsanvändning: Erbjuder ett helhetsperspektiv för förbättrad planering och arbetsmetoder för att maximera tidsanvändningen.'
  • Prioriteringsprinciper: Fördjupning i teorier och principer för att hjälpa deltagarna att effektivt hantera och prioritera sina uppgifter.
  • Personlig handlingsplan: Ge varje deltagare verktyg för att skapa en personlig handlingsplan, vilket möjliggör omedelbar implementering av de nya kunskaperna och färdigheterna i praktiken.

Tid & plats

Evolverias kurser genomförs i klassrum centralt i Stockholm, online eller hos kund enligt förfrågan. Hel- och halvdagskursen skräddarsys efter kundens önskemål.

Mat & logi

Vid genomförande på öppna kurser i lokal ingår lunch, för- och eftermiddagsfika 

Kursens mål

  •  Utveckla färdigheter för effektiv planering, prioritering, fokusering och kommunikation för att skapa kontroll och effektivitet i vardagen.
  • Ge deltagarna praktiska verktyg och metoder, för att stärka deras kontroll över tid, arbetsuppgifter och informationsflöde.
  • Erbjuda ett helhetsperspektiv på förbättrad planering, synsätt och arbetssätt för att optimera tidsanvändningen.
  • Behärska principer om prioritering för att hjälpa deltagarna att styra sitt arbetsflöde och hantera uppgifter vid rätt tidpunkt.

Kursledare

 Anna Ryttberg är en erfaren kursledare inom ledarskap, projektledning, kommunikation, personlig effektivitet och självledarskap. Anna är utöver kursledare verksam som ledarutvecklare, samtalsterapeut inom ACT/KBT och samtalscoach.

Anna Ryttberg

Examen, diplom m.m.

Kursbevis ges efter genomförd kurs.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Personlig effektivitet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Evolveria

EVOLVERIA

Evovleria är ett flexibelt utbildningsbolag som sätter kundens behov i centrum. Vi sätter värde på din utveckling och när du genomgått en utbildning hos oss ska du vara nöjd. Vi har många års erfarenhet inom utbildning och har genom åren...

Läs mer om Evolveria och visa alla utbildningar.

Highlights