EFT-Tapping för din självkänsla

Jonnah Stark, Distans
Pris
1 999 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Pris
1 999 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 1 999 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Empowered & Enough

Har du någonsin känt dig begränsad av din egen självbild? Vill du lära dig mer om EFT-Tapping?

Dålig självkänsla är en osynlig kedja som håller oss tillbaka från att uppnå våra fulla potentialer inom alla områden av livet, inklusive relationer, karriär, ekonomi och personlig utveckling. EFT-Tapping för din självkänsla (Empowered & Enough) är mer än bara en kurs; det är en vägledning mot att bryta dessa kedjor.

Genom en kraftfull kombination av EFT-Tapping (Emotional Freedom Techniques) och djupgående personlig insikt, erbjuder denna kurs verktygen du behöver för att förvandla din självbild och omfamna ditt sanna värde. Varje modul är designad för att ge dig djupa insikter och praktiska övningar som direkt adresserar de grundläggande orsakerna till låg självkänsla. 

Varför välja "Empowered & Enough"?


• Vetenskapligt stöd: EFT-Tapping är en metod med starkt forskningsstöd, känd för sin förmåga att minska ångest, stress och negativa tankar.

• Empowerment: Få de verktyg du behöver för att ta kontroll över dina tankar och känslor, och programmera om din hjärna för en mer positiv självbild.

• Expertvägledning: Lär dig av en erfaren kursledare som delar med sig av sin djupa kunskap och personliga erfarenheter inom EFT-Tapping och självkärlek.

Denna kurs är för dig som är redo att släppa självkritik och osäkerhet för att omfamna en känsla av att vara "Empowered & Enough". Om du är trött på att känna dig otillräcklig och vill uppleva en djupare självkärlek och acceptans, är detta steg du inte vill missa på din resa.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Starta när du vill

  • Onlineutbildning
  • Distans

Målgrupp

För dig som vill förbättra hur du känner för dig själv, och därmed fått mer framgångsrikt mindset.

Upplägg

Du får tillgång till alla lektioner och tapping-sessioner direkt, och kan gå igenom kursen helt i din egen takt.

Kursöversikt:


• Modul 1: Utforska dina tidiga erfarenheter och deras inverkan på din självkänsla. Lär dig att tysta din inre kritiker och omvandla självkritik till självstöd.

• Modul 2: Dyk djupt in i dina relationers dynamik och jämförelsens gift. Upptäck hur du kan befria dig från andras åsikter och förväntningar.

• Modul 3: Bryt dig loss från begränsande sociala normer och ekonomiska blockeringar. Omdefiniera din relation till pengar och framgång utifrån en plats av empowerment.

• Modul 4: Förbättra din kroppsuppfattning och lär dig att hantera livshändelser med grace och självmedkänsla. Inkluderar en exklusiv bonuslektion om kroppskärlek från gästexperten My Westerdahl.

Kursledare

Kursledare är Jonnah Stark. Jonnah har föreläst sedan 2014. Sedan 2020 har fokus legat på att lära ut Tapping tillsammans med personlig utveckling.

Jonnah är inte bara utbildad EFT & TFT Tapping Master Practitioner, utan också även:

• Kognitionsvetare
• Stress- och Avspänningspedagog
• Mindfulnessinstruktör
• NLP-Practitioner
• Abundance & Manifestation Life Coach

Mitt mål i livet är att sprida EFT-Tapping till så många som möjligt i världen. Det är ett så fantastiskt verktyg att vem som helst kan använda det!

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om EFT-Tapping för din självkänsla, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Helene
16 dec 2023

Jag tycker den tar upp bra och viktiga saker. Det är alltid bra att få gå djupare in i sig själv och fundera över varför man tänker och mår som man gör. Ibland skulle det vara s...

Visa mer
4/5
Ingrid
18 nov 2023

Lärde mej att det mesta kan man tappa kring. Föredrar att du visar och pratar istället för att bara berätta och visa bilder. Det du berättar utan att visa film kommer jag sen in...

Visa mer
Jonnah Stark

Jonnah Stark

Utforska kraften i Tapping tillsammans med mig, Jonnah Stark, som din guide på vägen mot både personlig och yrkesmässig utveckling. Min passion för Tapping, driven av dess kraftfulla inverkan på vårt välbefinnande, är kärnan i mitt arbete och det som...

Läs mer om Jonnah Stark och visa alla utbildningar.

Highlights