Visa skolledarutbildningar.se som: Mobil

Avtalsrätt inom offentlig upphandling

JP Infonet AB
Kort om utbildningen
Längd: 1 dag
Nästa tillfälle: 2019-02-06 09:15 - Stockholm
Utbildare: JP Infonet AB plus
Typ: Öppen utbildning
   
Ort: Stockholm
Språk: Svenska

Kursbeskrivning

Inom offentlig upphandling brukar fokus ofta vara på själva upphandlingsreglerna, trots att målet med upphandlingen är att ett avtal ska ingås. För att målet med en upphandling ska kunna uppnås är utformningen och upprättande av avtalet en avgörande faktor. Om avtalet hamnar i skymundan finns en risk att problem och svårigheter uppkommer under avtalstiden. Avtalets utformning och innehåll har stor betydelse och upprättande av avtal bör vara en väsentlig del vid en offentlig upphandling. Det är därför viktigt att man vid genomförandet av en upphandling har kunskap om de lagar och principer som styr avtalsförhållandena.

Denna kurs riktar sig till dig som arbetar med offentlig upphandling exempelvis som upphandlare eller beställare och som har upprättande av avtal som en del av dina arbetsuppgifter, men även till leverantörer till offentlig sektor.  Kursen kommer att ge dig en fördjupad kunskap om avtalsrättens betydelse i offentlig upphandling samt ge dig konkreta och praktiska tips på upprättande av avtal.


Vill du veta mer om utbildningen?

» Fyll i en intresseanmälan

Investering

6 950 kr. Med JP:s kundrabatt endast 5 950 kr (exkl.moms). Kaffe, lunch och dokumentation ingår.

Kursledare

Maria Lidbom

Advokat Maria Lidbom är partner på Advokatfirman LA PARTNERS, Malmö. Maria har arbetat femton år med offentlig upphandling och frågor om offentlighet och sekretess i olika roller som advokat, bolagsjurist och som jurist i upphandlande myndighet. Hon företräder löpande upphandlande myndigheter och leverantörer i alla slags upphandlingsrelaterade mål och ärenden i och utanför domstol.

Titta gärna på våra övriga utbildningar inom upphandling.

Alexander Rappe

Alexander Rappe är biträdande jurist och arbetar inom affärsjuridik och offentlig upphandling på LA PARTNERS. Han har bakgrund som regionjurist och har flerårig erfarenhet från arbete med överprövningsmål från både förvaltningsdomstol och upphandlande myndighet.

Hos JP Infonet föreläser Alexander inom offentlig upphandling. 

Plats

Citykonferensen, Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Avtalsrätt inom offentlig upphandling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

JP Infonet AB

JP Infonet Logga

JP Infonet anordnar juridiska utbildningar inom flertalet rättsområden, som till exempel socialrätt, miljörätt, fastighets- och entreprenadrätt, arbetsrätt, allmän förvaltningsrätt och skoljuridik. Samtliga utbildningar innehåller en genomgång av det aktuella regelverket på området och relevant praxis behandlas. Utbildningarna ger dig praktiskt viktiga kunskaper som du...


Läs mer om JP Infonet AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JP Infonet AB

Kornhamnstorg 6
103 16 Stockholm

 Visa telefonnummer

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören