Visa skolledarutbildningar.se som: Mobil

Offentlig upphandling av byggentreprenad

JP Infonet AB
Kort om utbildningen
Längd: 1 dag
Nästa tillfälle: 2019-01-17 09:15 - Stockholm
Utbildare: JP Infonet AB plus
Typ: Öppen utbildning
   
Ort: Stockholm
Språk: Svenska

Kursbeskrivning

Vi erbjuder en fördjupningskurs för dig som arbetat med dessa frågor några år och är väl initierad i frågorna. Kursen Offentlig upphandling av byggentreprenader behandlar ett antal frågeställningar som har sin utgångspunkt i upphandling av byggentreprenader med kopplingar till gränsande rättsområden.

Det upphandlingsrättsliga regelverket och tillämpningen i domstolar, när det gäller upphandlingar av komplexa tjänster och byggentreprenader, är komplicerat och svårnavigerat. Inom byggentreprenad- och konsultupphandlingar används dessutom de inom sektorn relevanta standardavtalen samt systemet med administrativa föreskrifter. Detta skapar extra komplexitet i genomförande av dessa upphandlingar.

Kursen innehåller en fördjupad genomgång inom det juridiska regelverket vid offentlig upphandling med särskild koppling till bygg- och konsultaspekterna. Vi behandlar även kopplingar till, och samspelet med, de entreprenadrättsliga standardavtalen samt aktuell sektorspecifik rättspraxis inom området. 

Deltagarcitat från förra tillfället:
"Bra kurs med bra koppling till verkligheten"
"Gedigen utbildning med en utmärkt föreläsare som kunde svara på frågor"
"Utmärkt kurs, bra material och strålande föreläsare"


Vill du veta mer om utbildningen?

» Fyll i en intresseanmälan

Investering

6 950 kr. Med JP:s kundrabatt endast 5 950 kr (exkl.moms). Kaffe, lunch och dokumentation ingår.

Kursledare

Per-Ola Bergqvist

Per-Ola Bergqvist biträder såväl upphandlande enheter/myndigheter, konsulter som leverantörer under hela upphandlingsprocessen, ifrån upprättandet av förfrågningsunderlaget till de eventuella domstolsprocesser som kan följa på en upphandling. Håller utbildningar inom Upphandling och skriver för JP Upphandlingsnet.

Plats

Citykonferensen Stockholm

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Offentlig upphandling av byggentreprenad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

JP Infonet AB

JP Infonet Logga

JP Infonet anordnar juridiska utbildningar inom flertalet rättsområden, som till exempel socialrätt, miljörätt, fastighets- och entreprenadrätt, arbetsrätt, allmän förvaltningsrätt och skoljuridik. Samtliga utbildningar innehåller en genomgång av det aktuella regelverket på området och relevant praxis behandlas. Utbildningarna ger dig praktiskt viktiga kunskaper som du...


Läs mer om JP Infonet AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

JP Infonet AB

Kornhamnstorg 6
103 16 Stockholm

 Visa telefonnummer

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören