Fortbildning av lärare och skolledare

Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Med Skandinaviens ledande lärosäte som plattform anpassar vi universitetets kunskap och forskningsresultat till dagens krav i yrkeslivet.

Hos oss får du tillgång till en rad spännande utbildningar av stor relevans för skolledare och lärare. Utbildningarna sträcker sig från 1-dagsutbildningar till mer omfattande, och om så önskas, poänggivande utbildningar.

Vi erbjuder utbildning inom såväl skolövergripande teman som inom specifika ämnen. Utöver ett omfattande öppet kursutbud är vi även experter på att ta fram ett skräddarsydda utbildningar.

Välkommen till Lunds universitet för relevant och spännande fortbildning. Vi ger dig fortbildning i världsklass!

Investering

För offert eller mer information om pris, kontakta Lunds universitet, via en intresseanmälan.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Fortbildning av lärare och skolledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Lunds universitet
Scheeletorget 1, Lund

Lunds universitet rankas återkommande som ett av världens främsta lärosäten. Det betyder att våra uppdragsutbildningar, eller kompetensutveckling för yrkesverksamma som arbetsgivaren betalar, ligger i absolut framkant. Vi har lång erfarenhet av att anpassa universitetets kunskap och forskningsresultat till dagens krav...

Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar.

Highlights