Riskhantering och säkerhetskultur

Längd
1 dag
Längd
1 dag
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Få färdigheter inom riskanalys och riskhantering!

Alla verksamheter står inför hot och risker och det är av vikt att det finns förståelse, både hos personal och ledning, om analys och hantering av dessa. Utgångspunkten är att ha ett gott säkerhetsmedvetande och att regelbundet genomföra riskanalyser för att på ett professionellt sätt upptäcka och hantera risker och hot.

Kursen ger deltagaren kunskaper och färdigheter inom ämnesområdet riskanalys och riskhantering. Exempel på till synes små misstag som lett till stora konsekvenser på grund av bristfällig säkerhetskultur presenteras och diskuteras. Kursen ger också kunskaper om hur val av lämpliga och ekonomiskt försvarbara skyddsåtgärder görs.

Varför välja SSF Stöldskyddsföreningen ?

Bli diplomerad

94% rekommenderar 
utbildningen

Flexibelt upplägg

Målgrupp

Den här utbildningen passar verksamhetens samtliga anställda, oavsett om din roll är som HR, säkerhetsansvariga, frontdeskpersonal, servicepersonal eller chef.

Examen, diplom m.m.

Digital verifiering med TRUE

Syftet med digital verifiering är att öka säkerheten och värdet i våra utbildningsbevis, diplom och andra arbetsdokument. Säkerhetsarbetet blir allt viktigare i företag och organisationer och det gäller också vid nytillsättning och rekryteringar vid arbetstillfällen. 

Du som har gått eller ska gå en utbildning hos SSF Stöldskyddsföreningen kommer efter avslutad utbildning få ett digitalt utbildningsbevis i din inkorg, redo att delas på alla viktiga nätverk. 

Utbildningsbeviset utfärdas i samarbete mellan SSF och TRUE och bygger på blockchain-metod. Det är en robust databas som lagras i många kopior, som gör det svårt och nästan omöjligt att manipulera. Du säkrar helt enkelt ditt utbildningsbevis via blockchain-metod och tar det med dig in i framtiden.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Riskhantering och säkerhetskultur, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SSF Stöldskyddsföreningen
Rosenlundsgatan 29A
11863 Stockholm

Säkerhetsarbetet blir allt viktigare i företag och organisationer. Stora värden står på spel för den som inte har kunskapen att skydda sina tillgångar. I 50 år har vi genomfört säkerhetsutbildningar som ger dig praktiska verktyg för att skapa en trygg...

Läs mer om SSF Stöldskyddsföreningen och visa alla utbildningar.

Highlights